Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
17/07/2024 12:51:11 - 25/07/2024 12:51:11 - 129 Okunma

Değerli Katılımcılar,

Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağında Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla eğitim sertifikası alabileceğiniz eğitimler düzenlenmektedir. Bu eğitimlere kişisel veya grup halinde, eğitim ön rezervasyon sistemi aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz. Söz konusu eğitimler ön rezervasyon sistemi ile gerçekleştirilmektedir. Eğitimin gerçekleşmesi için minimum 6 kişinin başvuru yapması gerekmektedir. Bu doğruldutan eğitim talepleri önden alınmakta; katılımcı, eğitmen ve atölyenin uygunluğuna göre tarih ve saat belirlenmektedir. Atölye çalışmaları şeklinde gerçekleştirilen etkinliklere yönelik örnek eğitim içerikleri aşağıdaki gibidir.

İtalyan Mutfağı Eğitimi; foccacia, caprese salad, lazanya ve orman meyveli panna cotta.
Çin Mutfağı Eğitimi; Chinese fried rice, honey sesame chicken, sebzeli chow mein ve dilek kurabiyeleri.
Meksika Mutfağı Eğitimi; tavuk fajita, guacamole ve salsa sos, birria taco ve chili chocolate mousse.
Hint Mutfağı Eğitimi; naan ekmeği, chicken tikka masala, kashmiri pualo ve gulab jalebi.

Başvuru için: https://gaum.klu.edu.tr/Formlar/173-egitim-on-rezervasyon-sistemi.klu

Eğitimlere ilişkin tüm sorularınız için gaum@klu.edu.tr e-posta adresine yazabilirsiniz.

Gastronomi Mutfak KLU

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.