Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
08/07/2024 16:22:11 - 25/10/2024 16:22:11 - 49 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna" atölyelerinden oluşan eğitimler Öğr. Gör. Raşit BAKAN, Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN ve Arş. Gör. Ferda Yeliz ÇUBUK'un eğitmenliğinde gerçekleştirildi. Katılımcılarımız ile "Fit Salatalar" atölyesinde;

Antalya Piyazı, Ekşili Yeşil Mercimek Salatası, Acı Tatlı Börülce Salatası ve Fit Hurma Topları;

"Risotto" atölyesinde;

Safranlı Risotto, Pesto Soslu Risotto ve Arancini;

"El Yapımı Makarna" atölyesinde;

Fettucine Arabiatta, Soya Soslu Japon Eriştesi ve Sinop Mantısı reçeteleri yapıldı.

SOGEP KLU TRAKYA KALKINMA AJANSI KLUSEM GAUM AŞÇILIK

Facebook Twitter Google Plus
Fit Salatalar Atölyesi
Risotto Atölyesi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.