Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
18/11/2024 11:09:47 - 18/11/2024 11:09:47 - 6 Okunma

19-20 Kasım 2024 tarihleri arasında fakültemizde Mise En Place Etkinlikleri gerçekleştirilecektir.

Etkinlikler kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü, saat 11.00'da Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda Gazeteci ve CucinaNo75 Gastronomik Deneyim Platformu Kurucusu Esra DÜZDAĞ ATEŞ, Radisson BluResort & Spa Çeşme Hotel Yönetici Pastane Şefi Murat TÜTÜNCÜ, Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN, Catering Sahibi, Şef ve Danışman Yaşar METE ve Dessera Restoran Yiyecek-İçecek Müdürü Kemal İMECİ ile "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi gerçekleştirilecektir.

19 Kasım 2024 Salı günü, saat 13.30'da Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nda Mahir NAZLICAN tarafından "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirilecektir. Atölyede moderatör olarak Esra DÜZDAĞ ATEŞ yer alacaktır.

20 Kasım 2024 Çarşamba günü, saat 09.30'da Murat TÜTÜNCÜ tarafından "Artizan Çikolata Atölyesi" gerçekleştirilecektir. Atölyede moderatör olarak Öğr. Gör. Raşit BAKAN yer alacaktır.

20 Kasım 2024 Çarşamba günü, saat 13.30'da Murat İlke ÖZİPEK tarafından "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirilecektir. Atölyede moderatör olarak Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN yer alacaktır.

KLU Gastronomi ve Mutfak Sanatları GAUM Mise en Place

Facebook Twitter Google Plus
1
2
3
4
5
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.