21/11/2024 11:30:09 - 01/10/2025 11:30:09 - 16 Okunma

Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi.

Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede moderatör olarak Esra DÜZDAĞ ATEŞ yer aldı. Atölyede papaz yahni ve babagannuş ürünleri hazırlandı. Mahir NAZLICAN hazırlanan ürünlerin yapım aşamaları, püf noktaları gibi konulara değinirken aynı zamanda öğrencilerin mutfak sektörü ve lokantacılık hakkında merak ettiklerini yanıtladı.

GAUM

Facebook Twitter Google Plus
Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi