Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı
01/07/2024 16:22:30 - 25/10/2024 16:22:30 - 48 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile düzenlenecek Uluslararası Mutfak Eğitimi başvuruları başladı. Eğitimlere son katılım tarihi, 04.07.2024 Perşembe günüdür. Eğitimleri tamamlayanlara e-devlet üzerinden sorgulama ve doğrulama yapabilecekleri sertifika verilecektir.
 
Eğitim kapsamında Fit Salatalar, Risotto ve El Yapımı Makarna ile ilgili teknik bilgilerin verildiği ve püf noktalarının anlatılıp uygulandığı atölye etkinlikleri düzenlenecektir. Eğitimler minimum 6 maksimum 12 kişiden oluşan 2 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilecektir. 
 
Ön kayıtlar için aşağıdaki formu doldurabilir veya klusem@klu.edu.tr e-posta adresine yazabilirsiniz.
(Kesin kayıt işleminiz onaylanmadan ücret yatırılmamalıdır.) Eğitime ilişkin sorularınız için gaum@klu.edu.tr e-posta adresine yazabilirsiniz.
 
Bu etkinlik Trakya Bölgesi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi kapsamında gerçekleştirilecektir. Sözleşme No: TR21/22/SOGEP-KLÜ/0001
SOGEP KLUSEM TRAKYA KALKINMA AJANSI GAUM ATÖLYE

Facebook Twitter Google Plus
Uluslararası Mutfak Eğitimi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.