| İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 92 Okunma “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü... | ||
| Uluslararası Mutfak Eğitimi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 49 Okunma Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna"... | ||
| Uluslararası Mutfak Eğitimi Düzenlenecek Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 47 Okunma Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile düzenlenecek Uluslararası Mutfak Eğitimi başvuruları başladı. Eğitimlere son katılım tarihi, 04.07.2024 Perşembe... | ||
| Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nın Açılış Töreni Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 38 Okunma Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nın açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın teşrifleriyle 18 Kasım 2023 Cumartesi günü... | ||
| Alman Pastası Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 712 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Alman Pastası” başlıklı atölye... | ||
| Cupcake Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 1138 Okunma Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı... | ||
| “Damak Çatlatan Kurabiyeler" Adlı Atölye Etkinliği Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 439 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Damak Çatlatan Kurabiyeler” başlıklı... |