Haberler

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
11 Okunma
23–24 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleştirilen...
27/05/2025
SUSHI YAPIM ATÖLYESİ DÜZENLENDİ
17 Okunma
26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın...
31/12/2024
21. ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ’NDE BÖLÜMÜMÜZDEN ÇİFTE MADALYA BAŞARISI
103 Okunma
18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası...
24/12/2024
PİRGE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
12 Okunma
20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak...
23/12/2024
PİRGE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
80 Okunma
20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak...
23/12/2024
GELENEKSEL TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
73 Okunma
11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile...
12/12/2024
GELENEKSEL TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14 Okunma
11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile...
12/12/2024
DANONE TİKVEŞLİ GIDA İLE İTALYA MUTFAĞI ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
55 Okunma
22.11.2024 ve 29.11.2024 tarihlerinde Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları...
05/12/2024
MODERN AKDENİZ MUTFAĞI ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20 Okunma
27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can...
27/11/2024
KIRKLARELİ YÖRESEL LEZZETLER SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
17 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler...
25/11/2024
KIRKLARELİ YÖRESEL LEZZETLER SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
83 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler...
25/11/2024
ARTİZAN ÇİKOLATA ATÖLYESİ DÜZENLENDİ
85 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Artizan Çikolata Atölyesi"...
25/11/2024
GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ATÖLYESİ DÜZENLENDİ
80 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi"...
25/11/2024
GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ATÖLYESİ DÜZENLENDİ
16 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi"...
21/11/2024
GASTRONOMİDE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK: ÖĞRENCİLER VE SEKTÖR AYNI MASADA KONULU SÖYLEŞİ...
23 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen...
21/11/2024
GASTRONOMİDE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK: ÖĞRENCİLER VE SEKTÖR AYNI MASADA KONULU SÖYLEŞİ...
92 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen...
21/11/2024
GASTROMASA INTERNATIONAL GASTRONOMY CONFERENCE & EXHIBITION'A TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
14 Okunma
13.11.2024 tarihinde Bölümümüz Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN tarafından yürütülen "Temel Mutfak...
14/11/2024
İSTİHDAM GARANTİLİ AŞÇILIK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
168 Okunma
“Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen...
01/08/2024
ULUSLARARASI MUTFAK EĞİTİMİ DÜZENLENDİ
121 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri...
08/07/2024
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi