TÜRK MUTFAĞI HAFTASI ETKİNLİKLERİNDE GÖREV ALAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ 11 Okunma 23–24 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleştirilen... | 27/05/2025 |
SUSHI YAPIM ATÖLYESİ DÜZENLENDİ 17 Okunma 26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın... | 31/12/2024 |
21. ULUSLARARASI GASTRONOMİ FESTİVALİ’NDE BÖLÜMÜMÜZDEN ÇİFTE MADALYA BAŞARISI 103 Okunma 18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası... | 24/12/2024 |
PİRGE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 12 Okunma 20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak... | 23/12/2024 |
PİRGE PROFESYONEL BIÇAK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 80 Okunma 20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak... | 23/12/2024 |
GELENEKSEL TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 73 Okunma 11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile... | 12/12/2024 |
GELENEKSEL TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 14 Okunma 11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile... | 12/12/2024 |
DANONE TİKVEŞLİ GIDA İLE İTALYA MUTFAĞI ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 55 Okunma 22.11.2024 ve 29.11.2024 tarihlerinde Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları... | 05/12/2024 |
MODERN AKDENİZ MUTFAĞI ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 20 Okunma 27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can... | 27/11/2024 |
KIRKLARELİ YÖRESEL LEZZETLER SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 17 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler... | 25/11/2024 |
KIRKLARELİ YÖRESEL LEZZETLER SÖYLEŞİSİ VE ATÖLYESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 83 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler... | 25/11/2024 |
ARTİZAN ÇİKOLATA ATÖLYESİ DÜZENLENDİ 85 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Artizan Çikolata Atölyesi"... | 25/11/2024 |
GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ATÖLYESİ DÜZENLENDİ 80 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi"... | 25/11/2024 |
GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI ATÖLYESİ DÜZENLENDİ 16 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi"... | 21/11/2024 |
GASTRONOMİDE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK: ÖĞRENCİLER VE SEKTÖR AYNI MASADA KONULU SÖYLEŞİ... 23 Okunma Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen... | 21/11/2024 |
GASTRONOMİDE GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRMEK: ÖĞRENCİLER VE SEKTÖR AYNI MASADA KONULU SÖYLEŞİ... 92 Okunma Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen... | 21/11/2024 |
GASTROMASA INTERNATIONAL GASTRONOMY CONFERENCE & EXHIBITION'A TEKNİK GEZİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 14 Okunma 13.11.2024 tarihinde Bölümümüz Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN tarafından yürütülen "Temel Mutfak... | 14/11/2024 |
İSTİHDAM GARANTİLİ AŞÇILIK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ 168 Okunma “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen... | 01/08/2024 |
ULUSLARARASI MUTFAK EĞİTİMİ DÜZENLENDİ 121 Okunma Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri... | 08/07/2024 |