| Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerinde Görev Alan Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 23 Okunma 23–24 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde görev alan öğrencilerimize, gösterdikleri özverili çalışmalar ve katkılarından dolayı... | ||
| Sushı Yapım Atölyesi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 36 Okunma 26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Soğuk Mutfak dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Gaye ALTUNTAŞ... | ||
| 21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde Bölümümüzden Çifte Madalya Başarısı Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 128 Okunma 18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası Gastronomi Festivali Yarışması’nda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Hüseyin... | ||
| Pirge Profesyonel Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 33 Okunma 20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin katılımları ile Turizm Fakültesi Konferans... | ||
| Pirge Profesyonel Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 88 Okunma 20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin katılımları ile Turizm Fakültesi Konferans... | ||
| Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 83 Okunma 11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile beraber "Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi"... | ||
| Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 32 Okunma 11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile beraber "Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi"... | ||
| Danone Tikveşli Gıda ile İtalya Mutfağı Atölyesi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 65 Okunma 22.11.2024 ve 29.11.2024 tarihlerinde Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile beraber "İtalyan Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi.
Öğr. Gör. Raşit BAKAN ve Arş. Gör. Ferda... | ||
| Modern Akdeniz Mutfağı Atölyesi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 32 Okunma 27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can Çetin’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Temel Mutfak Teknikleri II dersi kapsamında, mezun öğrencimiz... | ||
| Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 30 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirildi.
Gastronometro Yönetici Eğitmen Şefi Murat İlke ÖZİPEK'in... | ||
| Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 90 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirildi.
Gastronometro Yönetici Eğitmen Şefi Murat İlke ÖZİPEK'in... | ||
| Artizan Çikolata Atölyesi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 91 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Artizan Çikolata Atölyesi" gerçekleştirildi.
Radisson BluResort & Spa Çeşme Hotel Yönetici Pastane Şefi Murat TÜTÜNCÜ tarafından... | ||
| Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 92 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi.
Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede... | ||
| Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 29 Okunma Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi.
Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede... | ||
| Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada Konulu Söyleşi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 42 Okunma Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile... | ||
| Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada Konulu Söyleşi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 106 Okunma Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile... | ||
| Gastromasa Internatıonal Gastronomy Conference & Exhıbıtıon'a Teknik Gezi Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 27 Okunma 13.11.2024 tarihinde Bölümümüz Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN tarafından yürütülen "Temel Mutfak Teknikleri-II" dersi kapsamında IX. Gastromasa International Gastronomy Conference & Exhibition'a teknik gezi... | ||
| İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 177 Okunma “Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü... | ||
| Uluslararası Mutfak Eğitimi Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 136 Okunma Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna"... | ||
| Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nın Açılış Töreni Gerçekleştirildi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 112 Okunma Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nın açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın teşrifleriyle 18 Kasım 2023 Cumartesi günü... | ||
| Alman Pastası Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 829 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Alman Pastası” başlıklı atölye... | ||
| Cupcake Atölyesi Etkinliği Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 1219 Okunma Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı... | ||
| “Damak Çatlatan Kurabiyeler" Adlı Atölye Etkinliği Düzenlendi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı 642 Okunma Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Damak Çatlatan Kurabiyeler” başlıklı... |