Gruba ait tüm içerikleri aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

May
27
Türk Mutfağı Haftası Etkinliklerinde Görev Alan Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     11 Okunma
23–24 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenen Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde görev alan öğrencilerimize, gösterdikleri özverili çalışmalar ve katkılarından dolayı...
Ara
31
Sushı Yapım Atölyesi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     17 Okunma
26 Aralık 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Raşit BAKAN’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Soğuk Mutfak dersi kapsamında, mezun öğrencimiz Gaye ALTUNTAŞ...
Ara
24
21. Uluslararası Gastronomi Festivali’nde Bölümümüzden Çifte Madalya Başarısı
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     103 Okunma
18-22 Aralık 2024 tarihleri arasında İstanbul Şile Kültür Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası Gastronomi Festivali Yarışması’nda, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimizden Hüseyin...
Ara
23
Pirge Profesyonel Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     12 Okunma
20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin katılımları ile Turizm Fakültesi Konferans...
Ara
23
Pirge Profesyonel Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     80 Okunma
20 Aralık 2024 Cuma günü Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat ERBİL tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin katılımları ile Turizm Fakültesi Konferans...
Ara
12
Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     73 Okunma
11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile beraber "Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi"...
Ara
12
Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     14 Okunma
11 Aralık 2024 Çarşamba günü mutfağımızda Pınar Kısık Ateş'in katkıları ile Şef Fehmi SAMANCI ile beraber "Geleneksel Türk Mutfak Kültürü Söyleşisi ve Atölyesi"...
Ara
05
Danone Tikveşli Gıda ile İtalya Mutfağı Atölyesi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     55 Okunma
22.11.2024 ve 29.11.2024 tarihlerinde Danone Tikveşli Gıda ve İçecek San. Tic. Ltd. Şti. çalışanları ile beraber "İtalyan Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi. Öğr. Gör. Raşit BAKAN ve Arş. Gör. Ferda...
Kas
27
Modern Akdeniz Mutfağı Atölyesi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     20 Okunma
27 Kasım 2024 tarihinde, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Hikmet Can Çetin’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Temel Mutfak Teknikleri II dersi kapsamında, mezun öğrencimiz...
Kas
25
Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     17 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirildi. Gastronometro Yönetici Eğitmen Şefi Murat İlke ÖZİPEK'in...
Kas
25
Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     83 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Kırklareli Yöresel Lezzetler Söyleşisi ve Atölyesi" gerçekleştirildi. Gastronometro Yönetici Eğitmen Şefi Murat İlke ÖZİPEK'in...
Kas
25
Artizan Çikolata Atölyesi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     85 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 20 Kasım 2024 Çarşamba günü "Artizan Çikolata Atölyesi" gerçekleştirildi. Radisson BluResort & Spa Çeşme Hotel Yönetici Pastane Şefi Murat TÜTÜNCÜ tarafından...
Kas
25
Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     80 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi. Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede...
Kas
21
Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     16 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri kapsamında 19 Kasım 2024 Salı günü "Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi" gerçekleştirildi. Mahir Lokantası Kurucu Şefi Mahir NAZLICAN tarafından gerçekleştirilen atölyede...
Kas
21
Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada Konulu Söyleşi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     23 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile...
Kas
21
Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada Konulu Söyleşi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     92 Okunma
Mise en Place Etkinlikleri 19 Kasım 2024 Salı günü Turizm Fakültesi Konferans Salonu'ndan gerçekleştirilen "Gastronomide Geleceği Şekillendirmek: Öğrenciler ve Sektör Aynı Masada" konulu söyleşi ile...
Kas
14
Gastromasa Internatıonal Gastronomy Conference & Exhıbıtıon'a Teknik Gezi Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     14 Okunma
13.11.2024 tarihinde Bölümümüz Öğr. Gör. Hikmet Can ÇETİN tarafından yürütülen "Temel Mutfak Teknikleri-II" dersi kapsamında IX. Gastromasa International Gastronomy Conference & Exhibition'a teknik gezi...
Ağu
01
İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi Sertifika Töreni Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     168 Okunma
“Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen “İstihdam Garantili Aşçılık Eğitimi” alan kursiyerler 31 Temmuz 2024 Çarşamba günü...
Tem
08
Uluslararası Mutfak Eğitimi Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     121 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Turizm Fakültesi işbirliği ile 5-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Mutfak Eğitimi" düzenlendi. "Fit Salatalar", "Risotto" ve "El Yapımı Makarna"...
Kas
20
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı'nın Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     104 Okunma
Kırklareli Üniversitesi Trakya Bölgesi Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı’nın açılış töreni, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih KACIR’ın teşrifleriyle 18 Kasım 2023 Cumartesi günü...
Haz
12
Alman Pastası Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     792 Okunma
Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Alman Pastası” başlıklı atölye...
May
24
Cupcake Atölyesi Etkinliği Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     1210 Okunma
Kırklareli Şemsettin Sami Öğrenci Yurdunda konaklayan depremzede çocuklar, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Cupcake Atölyesi” başlıklı atölye etkinliğinde uygulamalı...
May
11
“Damak Çatlatan Kurabiyeler" Adlı Atölye Etkinliği Düzenlendi
Gastronomi Araştırma ve Uygulama Mutfağı     630 Okunma
Kırklareli Bilal Yapıcı Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören özel gereksinimli  öğrenciler, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından organize edilen “Damak Çatlatan Kurabiyeler” başlıklı...
Bilgi Yönetim Sistemi
Erasmus Koordinatörlüğü
Bologna Eşgüdüm Koordinatörlüğü
Elektronik Belge Yönetim Sistemi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Performans Analiz Sistemi
Öğrenci E-posta Girişi
Personel E-posta Girişi
Trakya Üniversiteiler Birliği
Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü
KLU Mezunlar Portalı
Öğrenci Bilgi Sistemi